Karşılaşma Şampiyonlar Ligi | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 09 Eylül 2026

Tepki
11
Sporting CP-Galatasaray.png

İlk 11'ler belli oldu :

Uğurcan,
Sallai,
Sanchez,
Eren Elmalı,
Jakobs,
Torreira,
Sara,
Yunus,
Batrakov,
Sane,
Barış.

maç tahminim berabere bir sonuç bekliyorum

okan sayesinde 3-1 yenildik bu takımın gerçekten teknik direktör sorunu var elinde forvet diye aldığın adamı koyma barış'ı forvet yap.
Osimhen yok, itici kuvvet diye aldığın en azın onun kadar olan Leao'yu aldın, ikinci yarı sahaya sür eğer başka bir teknik direktör olsaydı ilk yarı bu işi bitirirdi.
Rakip takım ilk yarıda sahada yoktu bile neredeyse...
yaa ne desek boş, çıkacak şimdi mikrofonlara penaltı penaltı değildi, hakem kararları, en önemli oyuncumuz yoktu falan filan ...
Barcelona maçını da es geçiyorum artık oradan da bir yenilgi garanti..

norveçli hakem maçı katletti onun beeeennn ...
oyunu iyi götürüyordu ama batrakov faul pozisyonu direkt kırmızı karttı VAR'da bişey demedi
sporting penaltısı yanlış karardı
maçın geneline bakarsak mevcut kadroya yeterli diyen bir başkan ve avrupaya yakışmayan bir teknik direktörümüz var.

klasik - bize rahat hiç yok hep diken üstü, ilk 20 dakika adamlar topu göremedi neredeyse ama hakem kararları ile başladı tamam penaltı ile groke olduk tamam da osi olmadan takımı alıp götürecek adam diye aldığınız adamlar ile niye başlamıyorsun Okan hocam, ya bu tedbir nereye kadar, şu neticesinde sonuç ne olursa olsun siz benim kazananımsınız motivasyon konuşmasını birebir canlı izleyen bir adamsın sen, motive olup dünyanın 1 numarası oldunuz o sene. Bazen sonuç ne olursa olsun gönüllerde kazanan olma butonuna bas artık Okan hocam. Senin teknik direktörlüğün konusunda bakma atıp tutuyor herkes ben de bazen ama aslında strateji konusunda uzman olduğunun farkındayız da bazen o gönül bam bam bama alıştırılmış olduğunu hatırlıyor işte, olmuyorsa bam bam bam moduna dön yenileceksen yine yenil ama daha iyi yenil ki diyelim abi kök söküldü ama ağaç devrilmedi. Bu arada Leao inşallah kafa olarak ta Galatasaray'a gelir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Geri