Leao meselesi?

Tepki
1
Ya arkadaşlar tamam iyi adam ama bu kadar kasvette bizi bozar ya herru ya merru olmalı. Aston Villayı kızıştırmak için oyuna geri sokmalar falan. Unutulmasın ki bir küllerinden doğma garantili bir takımız çünkü biz bir aileyiz. Aile tüm yaraları iyi eder. Bu kadar sıkıntılı bir şey varsa belki de olmaması daha hayırlıdır.
❤️💛⭐⭐⭐⭐⭐💛❤️

Bence kesinlikle alınması gereken bir futbolcu. Daha doğrusu sadece Leao bile değil takımın yeni oyunculara ihtiyacı var. Şampiyonlar ligi eşleşmeleri gördünüz hemen hemen bütün futbol kamu oyu takımlara göre kaç puan alınır diye hesap ediliyor. Sadece Barcelona ve PSG'den alınacak puana sıfır ( 0 ) puan yazıyor. Çünkü bu iki takım en üst düzeyde oynayan takımlar. Ve totalde ise 8 puanın üstüne çıkılamıyor çok kötü bir durum bence.
Fenerli değilim yanlış anlaşılma olmasın ama eğri oturup doğru konuşmamız lazım.
Evet Galatasaray zoru sever, geçen yıl Liverpool, Juventus yendik vs. ama küçük takımlardan da feci goller yedik. Defans aynı ağır kalıyor, Barcelona ve PSG affetmez ve bu iki takımın atletik gücü çok iyi durumda pas yapmayı seviyorlar, bizim futbolcular 3 koşudan sonra kesiliyor.
Oynayacağımız diğer takımları bile söylemiyorum...
Sonuç olarak, umarım yanılırım ama benim düşüncem erken veda etmeye ve başkanın bu veda sonrası istifa etme durumu da olabilir. ( sadece tahmin olur yada olmaz bilemem. )

ya tamam haklısın da ben durumu lehine çevirmek istemesini sezdim gibi o nedenle söyledim başka bir çok alternatif varken bu kadar uğraşmamalı diye düşünüyorum zaman da daralıyor

Leao gelmeyebilir yerine geçen sezon oyanayan Noa Lang düşünülüyor.
Transfer konusunda bu zamana kadar en fiyasko sezon olarak tarihe geçti.

gelmezse gelmesin Lang gelsin en azından kanına bulaştı ailemizin sevgisi ve başarılı, çok kasan adamdan soğuyorum ben, Gomisi hatırlayın adamı ne hale geldi burada ve gitti daha çok paraya sonra noldu geldi geri burnu sürttü başarısız mıydı yo hayır ama o sevgiyi alan bir daha başka yerde göremeyince mental olarak çöküyor, bak Icardiye gel desen bedavaya yakın gelir burası başka bir alem, Osimhen bunu kavradı daha ilk sezondan, çünkü ailesizlik en büyük açlığıydı, şimdi arkasında 25-30 milyon var