Farkındamıyız?

Tepki
1
Lokasyon
Rize
Merhaba dostlar..
Gs forumları olarak 1 tane aktif bulunmakta ve onlarda bu alternatifsizliği iyi kullandıkları için yürüdülar. Bu forum sitesinin uzun zamandır bakıyordum. Sahip çıkılırsa iyi yerlere geleceğine eminim. En iyi galatasaray forumu neden olmayalım. Tabiki admin arkadaşımızın uzun vadede bu düşüncesi var ise. Ben şahsen zaman buldukca girip aktif olmaya çalışacağım. Yaşasın GALATASARAY

Evet bende araştırdığımda çok fazla sadece takımımıza özgü bir forum yok. Genel forum sitesi olup kategori olarak açılmış forumlar var, tabi bu bize yakışmaz sadece Galatasaray içerikleri ile donatılmış forum lazımdı o da oldu 1905Forum.com :)

Merhaba dostlar..
Gs forumları olarak 1 tane aktif bulunmakta ve onlarda bu alternatifsizliği iyi kullandıkları için yürüdülar. Bu forum sitesinin uzun zamandır bakıyordum. Sahip çıkılırsa iyi yerlere geleceğine eminim. En iyi galatasaray forumu neden olmayalım. Tabiki admin arkadaşımızın uzun vadede bu düşüncesi var ise. Ben şahsen zaman buldukca girip aktif olmaya çalışacağım. Yaşasın GALATASARAY
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederdim. Tespitiniz doğru sadece Galatasaray içerikleri olarak çok forum yok zaten bu yüzden kuruldu diyebilirim. Uzun vadede büyük katkılar vermek içeriklerle zenginleştirmek istiyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Geri